Интегрираната информационна система на държавната администрация
CAF
АВиК-Плевен
Комисия за защита от дискриминация
Новини
83-ма доброволци от страната се включиха в Доброволческата кампания на областния оперативен щаб в Плевен
19.03.2020

83-ма доброволци до момента са се отзовали на призива на областния оперативен щаб в Плевен за подпомагане медико-социалните дейностите, произтичащи от условията на въведеното  извънредно положение заради инфекцията от COVID – 19. Лекари, специалисти по здравни грижи, стоматолози, студенти, рехабилитатори и доброволци без медицинско образование са сред заявилите готовност да помагат. Доброволците не са само от Плевен и областта. Сред тях има хора от областите София, Велико Търново и Ловеч.

„От името на щаба изразявам искрена благодарност за активността на доброволците, които показаха, че обществото ни е сплотено, единно и отговорно.”, каза областният управител и председател на областния оперативен щаб Мирослав Петров.

Разпределението по дейности на заявилите готовност за помагат ще става съобразно техните компетенции и конкретните нужди към момента.

Доброволческата кампания стартира в началото на седмицата по идея на   ръководствата на „УМБАЛ-Д-р Георги Странски“ - Плевен и на Медицински университет Плевен и продължава да набира желаещи на тел. 064/886 100 или на e-mail: volunteerspleven@abv.bg. Доброволците трябва да посочат своите имена, възраст, телефон, електронна поща, a за студентите - и курса на обучение.

Търсене
Автомагистрала "Хемус"
Комисията за защита на личните данни
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Анкетна карта за приоритети, цели и мерки при разработване на ПУРН
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?
Анкета за измерване удовлетвореността на потребителите на административни услуги, предлагани от Областна администрация-Плевен