Интегрираната информационна система на държавната администрация
CAF
АВиК-Плевен
Комисия за защита от дискриминация
Новини
Плевенския общински съвет положи клетва отново в новия си състав за мандат 2019-2023 г.
16.03.2020

Провеждането на тържествено заседание по полагане на клетва бе наложено от решение на ОИК – Плевен, с което отмени решението си за избор на общински съветници от октомври 2019 г. и излезе с ново решение  след влязло в сила решение на Административния съд. Промените са две: в общински съветници стават Стефан Петков /МК "Ние, гражданите"/ на мястото на Цветан Антов /АБВ/ и Георги Славов /БДЦ/ на мястото на Ивайло Петров /БДЦ/.

Тържествената сесия започна с химна на Република България и химна на Европа. Областният управител Мирослав Петров откри сесията с пожеланието за успешен мандат и работа в името на гражданите. Новият състав на местния парламент положи клетва, след което всеки един от избраните 41 съветника положи своя подпис на клетвения лист.

Доц. д-р Евгения Бързашка, която като доайен сред общинските съветници, по закон ръководи първото заседание до избор на председател на общинския съвет – Плевен.

Търсене
Комисията за защита на личните данни
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Анкетна карта за приоритети, цели и мерки при разработване на ПУРН
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?
Анкета за измерване удовлетвореността на потребителите на административни услуги, предлагани от Областна администрация-Плевен